Boligindretning af en del af danskernes identitet

Boligindretning af en del af danskernes identitet

Hygge er ærkedansk, og derfor overrasker det ikke at boligindretning også er en del af danskernes identitet. Vi bruger mange timer i hjemmets trygge rammer med de folk, som står os nær. Men hvordan kan det være at boligindretning er så vigtigt for danskerne? Det kan du læse mere om nedenfor.

Derfor er boligindretning vigtig i den danske kultur

I Danmark betyder hjemmet noget særligt, når vi sammenligner med andre lande.

Mens det i andre lande er udbredt at den øverste klasse i samfundet betaler sig fra indretning af hjemmet, er det i Danmark en norm, at man selv står for boligindretningen. Danskerne investerer tid, penge og energi på boligindretningen, når der skal vælges fx flotte Familietapeter.dk til væggene.

Danskerne er vilde med hygge

Danskerne har nok ikke patent på fænomenet for hygge, men det er uden tvivl blevet til et nationalt ikon. Når vi oplever hygge, får vi mulighed for at sænke paraderne og for alvor slappe af. Typisk hygger danskerne mest af alt med folk, hvor der ikke er et behov for at give meget af sig selv.

I Danmark bruges hyggen til at lægge verdenen lidt på afstand, og derfor involveres politiske diskussioner og negative emner ikke, når vi hygger. Det kan nemlig bidrage til at ødelægge den behagelige stemning med hygge.

canary